In acest site este vorba despre un singur lucru:  SUCCES

In acest site este vorba despre un singur lucru - SUCCES - succesul in viata, succesul in afaceri, succesul in relatii, succesul tau si al celor dragi tie. Succesul obtinut cu ajutorul unui singur instrument - INTERNETUL.

De aceea, misiunea site-ului Succes pe Net este sa te ajute sa ai SUCCES folosind propriile tale cunostinte, talente, aptitudini si propria ta forta interioara. Cu ajutorul informatiilor, tehnicilor, sfaturilor, ideilor, indrumarilor si exemplelor gasite pe site sau primite in privat, intentia noastra este sa-ti aratam cum:

  1. sa descoperi afacerea perfecta pentru tine,
  2. sa te pregatesti pentru a performa la maxim,
  3. sa  exploatezi propriile resurse interioare si exterioare,
  4. sa le aplici in stilul tau

ca in final sa beneficiezi la maxim de SUCCES, atat tu cat si toti cei pe care ii servesti ca si clienti, ca parteneri de afaceri sau ca si simpli vizitatori. Si toate acestea imagineaza-ti ca le poti obtine lucrand in confortul de acasa, cu cine doresti si cand doresti sau chiar cand esti in vacanta. Este doar o conditie: nu poti sa le faci de unul singur; ai nevoie de un partener unic si dedicat - un calculator conectat la internet.

Chiar daca ai avut deja SUCCES, acum este loc de mai bine si de mai mult pentru ca vremurile s-au schimbat. Daca nu inveti rapid cum sa faci afaceri si sa traiesti adaptandu-te la noul stil de viata al erei tehnologiei virtuale, atunci, curand o sa ramai in urma.

Acum, a venit momentul sa incepi si tu sa ai SUCCES pentru ca nu este greu deloc. Acum totul este posibil, depinde de tine cum privesti lucrurile - vorba lui Dr. Wayne Dyer- "dacă schimbi modul în care te uiți la lucruri, atunci lucrurile la care te uiți se schimba."

Daca ai ajuns pe acest site si acum citesti aceasta pagina, inseamna ca tu si cu mine, avem un punct comun (poate chiar dorinta de schimbare si succes) iar personal, tin sa te felicit.

Daca, oficial nu ne-am intalnit inca (cel putin virtual) atunci vreau sa ma prezint:

Sunt Liliana, sibiancă si locuiesc impreuna cu sotul, fiica si fiul meu in zona engleza a bonomului Montreal - cel mai european oras nord-american din provincia franceza - Quebec, Canada. Aici am hotarat sa incepem o noua viata in urma cu aproape 15 ani.

Dupa o experienta de viata de peste 40 de ani sunt foarte recunoscatoare ca am posibilitatea sa traiesc vremurile in care nu mai sunt limite de spatiu, timp, bani si limba. Si mai mult, sunt foarte fericita sa constat ca acum, doar cine nu vrea nu poate sa aiba acces la informatie, lucruri, locuri, etc. Acum, oricine poate avea prieteni (mai ales virtuali) oriunde in lume si poate afla ceea ce se intampla in urmatorul minut dupa ce s-a intamplat. Personal, asta mi se pare fantastic!

Facand facultatea de automatizari si calculatoare eram familiarizata cu internetul, calculatorul si tehnologia informatica. Din pacate, mult timp in mintea mea a rulat un program in care internetul iti manca timpul si libertatea. De aceea, ani de zile nu am vrut sa aud nimic despre munca pe calculator, cu atat mai mult despre socializarea online. Dar, asa cum se zice ca la ceea ce rezisti - persista, acelasi lucru s-a intamplat si cu mine: de ce am fugit timp de 15 - 20 de ani pe motiv ca imi lua libertatea, la acelasi lucru m-am reintors acum (adica in ultimii 2 ani) ca sa-mi castig libertatea. Din fericire, acum sunt de pe alta pozitie si cu totul alt mindset (gindire).

Acum internetul si afacerile mele online sunt cele care imi ofera libertatea. Este fantastic sa fii propriul tau boss, sa dai maximum din calitatile, creativitatea si profesionalismul tau in fiecare minut de munca, sa poti sa-ti alegi oamenii cu care lucrezi, sa pui in valoare pe toti colaboratorii tai, iar la munca ta sa aiba acces mii de oameni din toate colturile lumii, oameni pe care dealtfel tu nu ii cunosti si aproape sigur nu ii vei cunoaste niciodata personal. Atunci cand am realizat forta internetului, atunci am schimbat prioritatile din viata mea si orice altceva a cazut pe planul doi.

Sa va spun cum a inceput calatoria mea in lumea afacerii virtuale.
Ca o persona pragmatica si de actiune, acum 5 ani am pornit in paralel cu munca de consilier financiar (care de fapt era tot un business), o afacere in domeniul sanatatii. In ambele mele afaceri eram foarte mult pe teren ca sa intalnesc clienti. Si cu cat afacerile mele cresteau, cu atat timpul meu disponibil se reducea.
Atunci, am inceput sa caut solutii care sa ma ajute sa-mi dezvolt afacerile fara sa plec de acasa si mai ales sa lucrez la orice ora doream. Asa, am decis ca afacerea in domeniul sanatatii sa o dezvolt online. Am angajat un webdesigner (care s-a intamplat sa fie chinez de pe coasta pacifica a Canadei) si cu care am inceput sa lucrez virtual.
Impreuna am setat primul meu website www.bestsupplementsonline.ca. Usor, usor am inceput sa intru in contact cu business-ul virtual si cu beneficiile lui. Am inceput sa invat (la inceput singura), pentru ca apoi sa realizez ca rezultatele vin mult mai repede daca ai indrumare. Am decis sa investesc in afacerea mea online incepand cu mine (doar eu eram cea care rula afacerea). Asa am luat cursuri online, am participat si inca mai particip la grupuri private de mastermind si studiez continuu tot ceea ce ma intereseaza referitor la business-ul pe internet. Permanent imi aleg 2-3 mentori virtuali in 2-3 domenii diferite: in general in domeniul afacerii, dezvoltarii personale si spirituale. Mentorii mei sunt americani si sunt fascinata de nivelul de pregatire, seriozitate, dedicare, profesionalism si pragmatism cu care opereaza. 

Asa am decis sa creez site-ul Succes pe Net si sa contribui cu un dram de SUCCES la toti cei care il cauta. 

Viziunea mea este sa cream o echipa de romani de SUCCES din toate colturile lumii si din toate domeniile de activitate.

Daca crezi ca viziunea mea si a ta au puncte comune si ai dori sa te alaturi celor care au Succes pe Net, atunci astept mesajul tau la info@succespenet.com.