Conditii de utilizare | Politica de confidentialitate | Declinare a responsabilitatii

CONDIȚII DE UTILIZARE

Echipa Succes pe Net vă urează BUN VENITpe website-ul www.succespenet.com.

Prin accesarea, vizualizarea sau utilizarea acestui SITE confirmați că ați citit, înțeles și sunteți DE ACORD CU TERMENII  DE UTILIZARE. Dacă NU doriți să fiți de acord cu acești TERMENI, VĂ RUGAM SĂ NU FOLOSIȚI ACEST SITE.

UTILIZARE SITE

Vă rugăm să citiți următorii termeni de utilizare:

Acest site este oferit exclusiv vizitatorilor, clientiilor actuali și viitori care doresc să utilizeze informațiile de pe site. De asemenea, site-ul este oferit pentru a vă permite să plasați comenzi pentru produsele și serviciile oferite de echipa Succes pe Net și pentru a vă permite să ne contactați daca aveti întrebări sau comentarii referitoare la informațiile, programele și serviciile oferite pe site. Altfel, orice altă utilizare a acestui site este interzisă.

Nu puteți utiliza acest site pentru a posta, transmite, afișa, sau comunica în orice mod oricare dintre următoarele:

 1. Orice amenințare, hărțuire, sau informații defăimătoare, obscene sau ilegale;
 2. Orice publicitate, solicitare, spam, scrisoare în lanț, sau alt tip similar de informații;
 3. Orice încurajare a unor activități ilegale;
 4. Utilizarea neautorizată sau divulgarea de informații private de identificare a altor persoane.

CONȚINUTUL SITE-ULUI ȘI DREPTUL DE PROPRIETATE

Informațiile conținute pe acest site, inclusiv toate imaginile, desenele, fotografiile, articolele, video-urile, graficele, datele și alte tipuri de conținut sunt proprietatea echipei Succes pe Net și sunt protejate de drepturile de autor si alte drepturi de proprietate.
În timpul utilizării acestui site, dvs. trebuie să respectați toate legile dreptului de autor stabilite la nivel mondial și care împiedica copierea neautorizată a materialelor.
Oricând puteți să partajati conținutul SITE-ului cu condiția să păstrați toate drepturile de autor și drepturile de proprietate pe toate copiile materialelor pe care le distribuiți.

CONDIȚII DE GARANȚIE

Sunteți de acord, în mod special, cu utilizarea acestui site pe propriul dvs. risc.

Nici echipa Succes pe Net si nici vreunul dintre colaboratorii, angajații, furnizorii de conținut sau de licență nu garantează că acest site nu va fi întrerupt sau fără erori; noi nu oferim nici o garanție cu privire la rezultatele care pot fi obținute din utilizarea acestui site sau cu privire la exactitatea, exhaustivitatea, fiabilitatea, securitatea sau actualitatea materialelor.

Materialele pot conține erori, omisiuni, inexactități sau informații depășite. Mai mult, echipa nu garanteaza veridicitatea declarațiilor și informațiilor afișate sau distribuite prin intermediul acestui site.

Echipa Succes pe Net își rezervă dreptul de a corecta la buna ei discreție, orice eroare sau omisiune făcută în orice parte a site-ului. Echipa Succes pe Net poate face in orice moment, fără nici o notificare prealabila, orice modificare la site, materiale, produse, programe, servicii sau prețuri.

Acest SITE, precum și informațiile, conținutul și materialele de pe acest SITE sunt furnizate "CA ATARE",  "AȘA CUM SUNT" și "UNDE SUNT" disponibile.


POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Politica de confidențialitate reprezintă angajamentul nostru de confidențialitate pentru dvs. Intimitatea dvs. este foarte importanta pentru noi, de aceea echipa Succes pe Net se angajează să vă protejeze confidențialitatea.

Politica de confidențialitate reglementează utilizarea informațiilor pe care echipa Succes pe Net le obține de la dvs. atunci când utilizați acest site.

Mai jos este prezentata politica de confidențialitate a site-ului:  

Echipa Succes pe Net va folosi informațiile pe care le colecteaza despre dvs. doar pentru a personaliza experiența dvs. pe site-ul www.succespenet.com.

Partea de administrare a site-ului implică si colectarea și utilizarea unor informații de la dvs. Politica de confidențialitate va explică ce tip de informații colectează site-ul de la dvs. și cum se folosesc aceste informații, pentru a vă permite să decideti daca sunteti de acord sau nu cu privire la modul în care informațiile dvs. sunt colectate și utilizate. Politica de confidențialitate se poate modifica din timp în timp, așa că vă rugăm să o verificați tot timpul.

Acesta este consimțământul dumneavoastră la politică de confidențialitate a site-ului www.succespenet.com:

Prin utilizarea site-ului, sunteti DE ACORD cu termenii acestei politici de confidențialitate.

Site-ul nu colectează cu bună știință informații de la persoanele sub 13 ani. Site-ul, produsele și serviciile oferite de echipa Succes pe Net sunt toate direcționate către persoane care au varsta de peste 13 ani.

Cum și ce tip de informații colectează acest site?

În general, puteți vizita site-ul fără să vă identificați sau să vă dezvăluiți informațiile despre dvs.

Informațiile colectate online pot fi în general, clasificate ca anonime sau informații de identificare personală.

Informațiile anonime sunt informațiile care nu pot fi conectate la identitatea unui anumit individ. Informațiile de identificare personală sunt informații care identifică în mod specific un anumit utilizator cum ar fi numele, prenumele, adresa (de email sau fizica) sau numărul de telefon.

Un exemplu de informație anonima este informația pe care o obținem atunci când site-ul înregistrează numărul de vizitatori pe o anumita pagina într-o anumită perioadă de timp. Această informație nu oferă numele sau oricare altă informație de identificare a vizitatorului.

Orice utilizator al acestui site poate să aleagă să furnizeze sau să nu furnizeze informațiile personale de identificare. Dacă nu furnizezi informațiile personale de identificare atunci pentru acest site ești o persoană anonimă.

Atunci când decizi să faci o comanda pe site trebuie să furnizezi numele, adresa de email sau personală și informațiile de plată (daca este cazul). Aceste informatii sunt de identificare personală si permit echipei Succes pe Net să proceseze comanda și să te înștiințeze despre starea ei.

Cum folosim informațiile personale de identificare pe care le colectăm?

Noi colectăm informațiile de identificare personală doar pentru:

 1. a va putea furniza informațiile si serviciile pe care ni le-a-ți solicitat,
 2. studii statistice sau studii de cercetare a pieței,
 3. îmbunătățirea produselor și serviciilor în funcție de părerea d-voastra,
 4. să vă trimitem sondaje de opinie,
 5. să vă înștiințăm de noile produse sau servicii oferite
 6. să vă înștiințăm de orice modificare adusă site-ului.

Dacă, prin intermediul site-ului ne trimiteți informații personale identificabile, din punctul nostru de vedere înseamnă că ați înțeles, sunteți de acord și ne permiteți să avem acces, să păstrăm si să utilizăm aceste informații în scopurile menționate mai sus.

Nu vom vinde sau oferi informațiile de identificare personală nici unei terțe părți.

POLITICA DE DEZABONARE

Dacă decideți că nu doriți să primiți oferte de marketing si email-uri de la noi, atunci trebuie să ne spuneti.
Există două moduri în care se poate face acest lucru:

 • 1. Ați putea elimina numele dvs. din lista noastră de email-uri prin trimiterea unui email pe adresa info@succespenet.com și indicând în linia de subiect "Nu vreau nici o ofertă sau email."
 • 2. Puteți face clic pe link-ul de DEZABONARE situat în partea de jos a tuturor email-urilor noastre de marketing.

TERMENI DE REZILIERE

În orice moment și la propria discreție, echipa Succes pe Net își rezervă dreptul să întrerupa, suspende, rezilieze sau să blocheze accesul oricărui utilizator la acest site fără nici o notificare prealabilă.

Site-ul ar putea furniza link-uri către site-uri operate de alte entitati.  Cînd utilizați aceste link-uri inseamna ca veți părăsi site-ul nostru. Dacă vă decideți să vizitați oricare alt site, atunci o faceți pe propriul risc și este responsabilitatea dumneavoastră să vă luați toate măsurile de protecție împotriva virușilor sau a altor elemente distructive.

SITE-URILE CONEXE, indiferent de forma de legătură nu sunt menținute, controlate sau reglementate de echipa Succes pe Net. Conținutul, exactitatea, opiniile exprimate, precum și alte link-uri oferite de site-urile conexe nu sunt investigate, verificate, monitorizate sau aprobate de către noi.

Dacă vă decideți să vizitați oricare dintre site-urile conexe sau să efectuați tranzacții pe ele, atunci faceți acest lucru pe propria răspundere.

Echipa Succes pe Net își rezervă dreptul de a întrerupe în orice moment, orice SITE CONEX, fără nici o notificare prealabilă. Vă rugăm să contactați administratorii site-urilor CONEXE cu privire la orice informație, bunuri și / sau servicii care apar pe ele.

DECLINARE A RESPONSABILITĂȚII

Prin utilizarea acestui site SUNTEȚI DE ACORD că echipa Succes pe Net și colaboratorii ei NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU NICI O DAUNĂ, PIERDERE sau CHELTUIALĂ DE ORICE FEL REZULTATĂ DIN sau PRIN UTILIZAREA materialelor, conținutului sau informațiilor de pe ACEST SITE, CHIAR DACĂ această răspundere este menționată in vreun CONTRACT.

Echipa Succes pe Net nu are obligația să facă DECLARAȚII sau să ofere GARANȚII de orice fel cu privire atât la FUNCȚIONAREA site-ului cât și a CONTINUTULUI, INFORMAȚIILOR sau MATERIALELOR folosite pe acest site.

Echipa Succes pe Net își rezervă dreptul de a actualiza și a modifica oricare sau toți acești termeni în orice moment, fără nici o notificare prealabilă. Data menționată în partea de jos a acestei pagini va reflecta când documentul a fost actualizat.

Echipa Succes pe Net este responsabilă pentru păstrarea condițiilor menționate acum și actualizate aici, dar este responsabilitatea dvs. să verificați dacă s-au făcut actualizări.

Actualizat: Montreal, Canada, 02 Octombrie 2015

Acum haide-ți să vedem cum avem SUCCES PE NET...